01

Undgå uønsket forlængelse af kontrakter og abonnementer

Automatiske mail-notifikationer advarer når opsigelsesfrister nærmer sig. I slipper for ubehaget ved at have overset vigtige frister, der medfører at I betaler for udstyr, ydelser og tjenester I ikke længere har brug for.

02

Få adgang til aftaler og kontrakter, der plejer at være 'gemt' i ringbind

Med fritekstsøgning i aftaletekster, kan I altid finde det I leder efter, også når I ikke kan huske hvem aftaler er indgået med eller af. Brugernes rettigheder, sikrer at de kan se det der er relevant for dem.

03

Bevar overblikket, på tværs af organisationen, når I uddelegerer

Medarbejdere kan vedligeholde deres egne aftaler og kontrakter. Ledere kan se alle deres medarbejderes aftaler og administrationen har det fulde overblik. Når personale stopper, ved I præcis hvilke tjenester der påvirkes.

04

Få indblik i aftale- og kontrakthistorik

Se hvem der har oprettet og foretaget ændringer. Alle handlinger gemmes i revisionssporet, med tidsstempel og brugerinitialer. Så har I altid fuld indblik i historikken for hver enkelt aftale eller aktiv.

05

Slip helt af med papir og ringbind i administrationen

Selv om I har styr på jeres ringbind er det nemt at få øje på fordelene ved at opbevare aftaler digitalt. Fritekstsøgning i scannede og digitale aftaler, finder hurtigt det I søger, uden I behøver vide hvem de er indgået med eller af.

06

Budgetter og hensættelser til eventualforpligtelser

Aftaler oprettes med datoer, rater, fakturerings-frekvens og  indeksregulering. Læg budget med et tryk på en knap - så åbner Excel, hvor omkostningerne ligger måned for måned for hver enkelt aftale.

Digital kontrakthåndtering skaber overblik og sparer penge

about-01b (1).jpg

Aftaler er lige ved hånden. På kontoret og på farten. Der er aldrig noget der bliver væk - velordnede lister skaber overblik på tværs af afdelinger og selskaber.

Det er slut med at bladre gennem kontrakter for at finde hvad I søger, med fritekstsøgning i Aqoola.

Tilknyt afdelinger, lokationer og medarbejdere. Så er det hurtigt at organisere overblikket i listevisningen, hvor I kan definere de visninger I har behov for.

service-02a (1).jpg

Abonnementer der ikke længere benyttes, udgør unødige omkostninger.

Få besked frister nærmer sig, og se status i listerne med trafiklys. De ansvarlige modtager en mail med overblik over deres aftaler, og link direkte til listen.

Når medarbejdere stopper har I det fulde overblik over hvilke tjenester der skal opsiges eller ændres, og hvilket udstyr de har til deres disposition.

about-01b (1).jpg

Ledende medarbejdere kan forespørge på aftalers fortsatte relevans. Opret kategorier og definer jeres egne aftaletyper for at øge overblikket. I får omkostningerne i øjenhøjde og et værktøj til at trykprøve relevansen af jeres faste omkostninger hen over regnskabsåret.

Uddeleger ansvar og få indblik i information, der tidligere har været spredt ud i organisationen.

I kan se hvem der har oprettet eller ændret i oplysninger, hvad I har betalt for tjenester tilbage i tid m.m.

about-01b (1).jpg

Hold styr på, hvad der er udleveret til medarbejderne, hvor gammelt det er, og hvad det er værd.

Bærbare computere, mobiltelefoner, tablets og andre anskaffelser, der straksafskrives optræder ikke i jeres balance. Få de skjulte værdier frem i lyset. Aktiver kan registreres med en anskaffelses- og scrapværdi og en afskrivningsperiode.

Så har I altid et opdateret billede af jeres småaktivers værdi.

Fritekstsøgning

Det har aldrig været nemmere at finde sine aftaler og kontrakter frem. Scannede og digitale kontrakter indekseres automatisk når de lægges ind i systemet. Alle ord er søgbare, så I kan ‘google’ i teksterne.

Fritekstsøgning

Det har aldrig været nemmere at finde sine aftaler og kontrakter frem. Scannede og digitale kontrakter indekseres automatisk når de lægges ind i systemet. Alle ord er søgbare, så I kan ‘google’ i teksterne.

Alarmer

Få besked når frister og aftaleudløb nærmer sig. I undgår at overse opsigelsesfrister. Leasingaftaler og on-line tjenester der fornyer sig selv, udgør en lejlighedsvis væsentlig omkostning i mange virksomheder. 

Alarmer

Få besked når frister og aftaleudløb nærmer sig. I undgår at overse opsigelsesfrister. Leasingaftaler og on-line tjenester der fornyer sig selv, udgør en lejlighedsvis væsentlig omkostning i mange virksomheder. 

Budget

Budget med ét tryk på en knap. Indekseringsnøgler opdaterer raterne automatisk. Knap åbner oversigten i Excel, med omkostningerne fordelt i rater, måned for måned. Budgetlægning har aldrig været nemmere.

Budget

Budget med et tryk på en knap. Indekseringsnøgler opdaterer raterne automatisk. Knap åbner oversigten i Excel, med omkostningerne for delt i rater, måned for måned. Budgetlægning har aldrig været nemmere.

Overblik

Alle jeres kontrakter og aftaler ligger i overskuelige lister. Filtrer på afdeling, ansvarlig m.m. for at skabe det overblik I har brug for. Brugernes rettigheder styrer hvad de har adgang til, samt hvad de må oprette og ændre i.

Import

Hvis I allerede har jeres aftaler registreret i regneark, kan i indlæse dem direkte i Aqoola. Jeres scannede kontrakter kan uploades, så teksten bliver søgbar, så I nemt kan finde dem igen, når I har brug for det.

Få en introduktion her

Vi har lavet en lille film, der giver en introduktion til løsningen. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.