01

Registrer jeres udlæg på mobilen

Scan jeres kvitteringer med mobilen og opdater expense rapporten med det samme, uden at taste. I undgår at jeres kvitteringer bliver væk eller afleveret for sent. Det er nemt, giver overblik og sparer tid for alle parter.

02

Lad medarbejderne kontere selv

Medarbejderne kan få adgang til udvalgte konti og dimensioner, som er relevante for den enkelte, så de selv kan kontere. I kan også lade lederne gøre det, eller ordne det i bogholderiet som I plejer.

03

Godkend i workflowet

Sæt jeres godkendelse i workflow og få kontrol med at udlæg godkendes, i overensstemmelse med reglerne. I får overblik og indsigt i processen. Expense Management fås både tillægsmodul til Invoice Workflow og som 'stand-alone'.

04

Integreret med økonomisystemet

De godkendte expense reports importeres og bogføres fra en kassekladde i jeres økonomisystem. Her kan I tilføje og rette i kontering. Det hele kan ske i samme arbejdsgang, så I bliver hurtigt færdige.

05

Få udlæggene til tiden

Udlæg der afleveres for sent er ofte en kilde til irritation for både bogholderi og dem der skal have afregnet. Godkend på farten, automatiske notifikationer og mulighed for at påminde, hjælper til at overholde tidsfrister.

06

En del af Aqoola Workflow

Overblik i den samme brugerflade som bruges til håndtering af fakturaer og kontrakter. Alt er samlet, så I har det fulde overblik over jeres nuværende og indkomne økonomiske forpligtelser i én platform.

Gør håndteringen af medarbejderudlæg digital

about-01b (1).jpg

Brug mobil-appen til at fange jeres kvitteringer mens I er på farten. Så er det slut med at tømme lommerne for bon'er eller risikere at de bliver væk.

Kvitteringen indsættes automatisk i rapporten for den periode de hører til, sammen med beløb og dato. I kan også uploade og udfylde manuelt i rapport-vinduet, når der er behov for det.

service-02a (1).jpg

Fra startsiden i Aqoola har I overblik over udlægsrapporterne. Brugerne kan følge med i godkendelsesprocessen og se deres tidligere rapporter.

about-01b (1).jpg

Med et workflow til jeres medarbejderudlæg, er det nemt at følge op. Bogholderiet kan se, hvem der har rapporter liggende til godkendelse, og påminde hvis de ikke bliver afleveret til tiden.

Hvis der er spørgsmål eller kommentarer, får man dem hurtigt afklaret, og der er aldrig noget der forsvinder eller bliver overset.

about-01b (1).jpg

Betjeningen er nem og overskuelig, hvad enten den sker fra computer eller mobile enheder.

Download appen for at fange kvitteringer med mobilen. Godkend og kontér i browser - der skal ikke installeres eller vedligeholdes software, når I bruger Aqoola.