Rønde Privatskole: Aldrig mere papir i en digital hverdag

Rønde Privatskole på Djursland er kommet den nye lovgivning om digital bogføring i forkøbet, har fået et smidigt fakturaflow og sparer kostbar tid for personalet. Aqoola og UVdata har vist sig at være et perfekt match. 

Læs hele kundecasen

Brochure: Bilagshåndtering til UVskole

Udfyld dine oplysninger nedenfor og få tilsendt vores brochure, hvor du kan læse mere om vores brancheløsning samt prismodel til UVskole. Du får et hurtigt overblik over de funktionaliteter og ydelser der tager udgangspunkt i de private skolers behov.

God læselyst.

 

Bilagshåndtering til UVskole

Funktioner du ikke vil gå glip af

Vi tilføjer løbende nye funktioner på baggrund af ønsker fra vores skolebrugere. I får flere muligheder og arbejdet går hurtigere, når I vælger en løsning der er udviklet til jeres behov.

Påmindelser

Bogholderiet kan markere igangværende opgaver og sende besked til brugerne. Det er bl.a. rart op til ferier, hvor man gerne vil have bogført mest muligt. 

Fritekstsøgning

I kan søge i fakturatekst selv om den ikke er brugt til bogføring. Alle tekster indekseres og gøres søgbar. Hvis et ord står på fakturaen kan I finde den.

Straksoprettelser

Kreditorer kan straks-overføres til Aqoola fra kreditor-stamkortet, så I kan afslutte jeres opgaver uden at vente på periodiske opdateringer.

Forespørg

Undgå at fakturaer sendes til de forkerte eller "cykler" rundt. Benyt forespørg funktionen, før du sender til godkendelse, når der er tvivl. 

Mailnotifikationer

Man får en mail med en samlet oversigt over dagens nye godkendelser. Der udsendes automatisk rykkere, hvis brugerne ikke godkender til tiden.

Få indflydelse på udviklingen

Vi lytter til brugernes ønsker, og udvikler løbende nye funktioner der letter arbejdet og sparer tid for bogholderi og lærere.