Sammen gennemgår vi, hvordan Aqoola workflow kan hjælpe jeres virksomhed.

Hvad tilbyder vi?

- Skræddersyet platform til din organisation

Aqoola er en workflow-platform til digital håndtering af kreditorrelaterede bilag og dokumenter; fakturaer, kontrakter og abonnementer og medarbejderudlæg. Vores software henvender sig til økonomi- og indkøbsfunktionerne og de medarbejdere, der er involveret i omkostnings- og udgiftsrelaterede processer. 

Formålet er at frigøre tid fra manuelle processer, gennem virtualisering og automatisering. Processerne bliver hurtigere og overblik og indsigt i virksomhedens omkostninger forbedres. Samtidig får man styr på processer og rettigheder. Det giver ledelse og revision dokumentation for overholdelse af regnskabsinstrukser og retningslinjer.

 1. Invoice Workflow: Digitaliser og automatiser jeres fakturaer. Bogføring går hurtigere. Godkendte fakturaer bogføres i en enkel arbejdsgang - alt er tjekket i fakturaflowet og arkiveringen sker automatisk.
 2. Expense Management: Få overblik over jeres medarbejderudlæg med mobil app. Scan udlæg med mobilen og lad Aqoola holde styr på godkendelsesprocessen, hvis I ønsker at en eller flere skal godkende før udlæggene kommer til kontering bogholderiet. Det er nemmere for medarbejderne og bogholderiet får enklere rutiner.
 3. Contract Management: Få overblik over abonnementer og kontrakter. Undgå at betale for tjenester, I ikke bruger og få adgang til kontrakter på tværs af organisationen. Hold styr på hvad der udleveres til medarbejderne.
 4. Brancheløsning udviklet til skoler: Vores fakturaflow til Navision Stat er udviklet specifikt til skolernes behov. Det adskiller sig fra andre systemer, ved at have et modul der er integreret i selve Navision Stat. Vi har lagt vægt på overskuelig og enkel betjening - med funktioner der letter arbejdet, øger overblikket og fjerner kedelige rutiner. Vi lytter til Jeres behov, hvilket kan ses i mange af funktionerne, som er opfundet og ønsket af vores brugere. I får ingen regninger fra os når Navision skal opgraderes, og vi koordinerer med Moderniseringsstyrelsen, så alt virker som det skal. 

       - Vores fakturaflow har udviklet sig til at være skolernes foretrukne løsning i hele landet, hvor mere end 95 skoler benytter sig af Aqoolas platform.

Vi fokuserer på jeres behov. Aqoolas workflow platform kan tilpasses jeres individuelle behov uden programmering eller installation af software. Vi har gjort det nemt.

Hvorfor vælge Aqoola?

- Ikke kun på forkant med den nyeste teknologi - vi innoverer.

Mange virksomheder flytter stadig papir rundt mellem medarbejderne, når der skal godkendes omkostninger, indkøb og udlæg. Det er tidskrævende, besværligt og ikke særlig effektivt. Software til digitalisering kan være dyr at anskaffe og tidskrævende at implementere og vedligeholde. Derfor har mange mindre og mellemstore virksomheder ikke taget skridtet. 

Det har vi lavet om på med Aqoola. Ved at udvikle en standard-platform, som kan tilpasses individuelle behov uden programmering eller specialtilretninger, som er nem at betjene for alle brugere - og som ikke kræver software der skal installeres og vedligeholdes. Platformen afvikles som en service i skyen, så I automatisk bliver opgraderet med nye funktioner og slipper for besvær med it-drift og vedligeholdelse.

Aqoola har været med fra start. Vores workflow-platform er tænkt med kunden i fokus. Vi står klar til at hjælpe jer med at styrke jeres interne processer med vores moduler til fakturahåndtering, kontrakthåndtering og medarbejderudlæg.

Baggrund

- Mere end blot et fakturaflow

Aqoola (/aku:la/) blev stiftet i 2009, hvor de fleste virksomheder var begyndt at sende fakturaer digitalt i stedet for på papir. Godt hjulpet på vej af en lovgivning der kræver alle fakturaer til det offentlige skal være i det digitale OIO-format - fordi det ville betyde store besparelser. Som vel dog kræver investering i workflow-software til modtagelse og håndtering af de godkendelsesprocesser, der før var drevet af papir.

Traditionelle workflow-løsninger er dyre, konsulenttunge og tidskrævende at indføre. Det har afskåret mange mindre og mellemstore virksomheder fra at høste den digitale gevinst. Derfor har vi lavet en standardplatform, der er hurtig at implementere, nem at betjene og enkel at administrere.

129-cerfificeretSoftwareudvikling

Vores udviklingsafdeling består af erfarne softwareingeniører, -arkitekter og ERP-konsulenter. Det sikrer stabil programkode der lever op til internationale standarder og certificeringer. Vores software er altid i udvikling, så vi hele tiden kan tilpasse os vores kunders behov og ønsker. Vores programmører deltager løbende i uddannelsesprogrammer, der sikrer at deres viden er up-to-date og vores ERP-konsulenter har alle de nødvendige certificeringer hos Microsoft.

110-udvaekslingLøsningstyper

Cloud eller On-Premises? Aqoola kan både afvikles i skyen eller on-premises i virksomhedens egen it-infrastruktur eller hos den hosting-partner, der drifter jeres øvrige applikationer. Det er jeres behov der er afgørende. Uanset hvilken driftsform I ønsker, kan vi hjælpe jer med en nøgleklar leverance. Som ansvarlige for den samlede leverance, eller i samarbejde med jeres nuværende leverandør.

022-rollebaseretSoftwarepartnere

Aqoola forpligter sig til at indgå samarbejde med partnere, som er med til at forbedre vores platform, så vi kan levere de bedst mulige løsninger for vores kunder. Vores relationer til vores partnerskaber danner grundlaget for bedre service og produkter:

 • Microsoft
 • Readsoft
 • Bilagscan 

059-rollebaseretHostingpartnere

Hosting er et spørgsmål om ekspertise og pålidelighed - vi har allieret os med de bedste:

 • Moderniseringsstyrelsen

 • Formula Micro

 • KMD

 • IT-Center Fyn

 • Herningsholm

 • IT-Center Syd

 • IT-Center Nord

 • Hostingkompagniet

Hvorfor hedder vi Aqoola?

Aqoola er en omskrivning af det latinske ord for en bæk eller en strøm - og dermed et symbol på de vitale processer i virksomhederne, som får tingene til at bevæge sig smidigt i den rigtige retning.

Sammen finder vi den rigtige løsning til din virksomhed

Find os her 

Agern Alle 5A

2970 Hørsholm

Tlf: +45 7070 1811

E-mail: info@aqoola.com